Een kijkje in de keuken

BUFFETTEN
In overleg zijn er verschillende buffetten mogelijk wat betreft smaak en samenstelling.
Aantal personen variërend van ca. 10 tot 50 personen.
Hieronder vind je een aantal voorbeelden.
Neem contact op om samen met ons je wensen en ideeën te bespreken.

VEGETARISCH INDIAAS BUFFET buffet

Warme gerechten:
Mulligatawny (currysoep)
Curry van bloemkool met cashewnoten
Pompoencurry

Koude gerechten:
Raita (kruidige Indiase yoghurtsaus)
Indiase kokossalade
Chutney (kruidige, zoetzure compôte)

Bijgerechten:
Basmatirijst
Diverse Indiase broodsoorten (zoals Naan, Parotta, Papadum)

Nagerecht:
Indiase perzikensalade

Mogelijkheid voor een curry met vis of vlees
Curry met zalm en spinazie
Kip Tika Masala

∼∼∼

MEDITERRAAN BUFFET

Koude gerechten:buffet
Vegetarische pastasalade met asperges en spinazie
Rijk gevulde salade van  gegrilde groenten en verse kruiden

Warme gerechten:
Tagliatelle met bospaddenstoelen en blauwe kaas
Lasagne Bolognese met gehakt, tomaten en kaas

Bijgerechten:
Brood met kruidenboter en tapenade
Gemengde groene salade

Frisse fruitsalade fruit van het seizoen
Gekruide olijven

∼∼∼DSC00445

INDISCH BUFFET 

Warme gerechten
Daging Rendang ( gesmoord rundvlees bereid in pittige saus)
Saté Ajam pinda (saté van kip in pindasaus)
Tempeh Goreng (gefrituurde tempeh in pittige saus)
Kerrie Telor (eieren in kerrie saus)
Sajoer Lodeh (diverse groenten in kokossaus)

Bijgerechten
Nasi Putih (witte rijst)
Roedjak (zoetzure komkommer salade)
Kentang goreng (gebakken uitjes)DSC00301
Seroendeng (kokos met pinda)
Kroepoek en sambal

 

page 1 Feestelijke hapjes
page 2 Buffetten
page 3 Lunches en Lunchbuffetten