BUFFETTEN
Wil je meer weten: neem contact met ons op.
VEGETARISCH INDIAAS BUFFET
Warme gerechten:
Mulligatawny (currysoep)
Curry van bloemkool met cashewnoten
Pompoencurry
Koude gerechten:
Raita (kruidige Indiase yoghurtsaus)
Indiase kokossalade
Chutney (kruidige, zoetzure compôte)
Bijgerechten:
Basmatirijst
Diverse Indiase broodsoorten (zoals Naan, Parotta, Papadum)
Nagerecht:
Indiase perzikensalade
Curry met vis of vlees
Curry met zalm en spinazie
Kip Tika Masala
∼∼∼
MEDITERRAAN BUFFET
Koude gerechten:
Vegetarische pastasalade met asperges en spinazie
Rijk gevulde salade van gegrilde groenten en verse kruiden
Warme gerechten:
Tagliatelle met bospaddenstoelen en blauwe kaas
Lasagne Bolognese met gehakt, tomaten en kaas
Bijgerechten:
Brood met kruidenboter en tapenade
Gemengde groene salade
Frisse fruitsalade fruit van het seizoen
Gekruide olijven
∼∼∼
INDISCH BUFFET
Warme gerechten
Daging Rendang ( gesmoord rundvlees bereid in pittige saus)
Saté Ajam pinda (saté van kip in pindasaus)
Tempeh Goreng (gefrituurde tempeh in pittige saus)
Kerrie Telor (eieren in kerrie saus)
Sajoer Lodeh (diverse groenten in kokossaus)
Bijgerechten
Nasi Putih (witte rijst)
Roedjak (zoetzure komkommer salade)
Kentang goreng (gebakken uitjes)
Seroendeng (geroosterde kokos met pinda)
Kroepoek en sambal
page 1 Feestelijke hapjes
page 2 Buffetten
page 3 Lunches en Lunchbuffetten